Ik was 18 in… 2005 en 1990 komt er aan!

Op zaterdag 23 mei is iedereen die in 2005 of 1990 afstudeerde aan het Pius X- of O.L.V.-instituut welkom op hun oude school. Oud en Nieuw, de koninklijke oud-leerlingenbond van de school, organiseert elk jaar een reünie voor wie 10 of 25 jaar geleden afzwaaide.

Je ontmoet er oude kennissen en misschien vergeten kameraden. Gegarandeerd zullen lang vervlogen herinneringen opnieuw tot leven komen.

Kom genieten van het gezelschap van jouw mede-oud-leerlingen en van een lekkere barbecueWij houden eraan om iedereen persoonlijk uit te nodigen, en houden daarom elk jaar een grote adressenzoektocht, maar het kan uiteraard zijn dat we van sommigen helemaal geen spoor meer vinden.  Ben jij één van deze afgestudeerden, en heb je toevallig nog geen uitnodiging gekregen, neem dan snel contact op via info@oudennieuw.be, bezorg ons de nodige contactgegevens, en wij zorgen alsnog voor je uitnodiging.

Alles gaat door in de kapellestraat 7 in Zele. Voor 18 euro per persoon bieden wij je een receptie, een barbecue en dessert aan. Inschrijving geldt bij betaling op rekening BE28 4442 5877 0120 van Oud en Nieuw met vermelding van je naam en met hoeveel personen je komt.