Ik was 18 in… 2004 of 1989

Studeerde je af aan het Pius X- of O.L.V.-instituut in 2004 of 1989? Dan was jij er misschien bij in het pinksterweekend op zaterdag 7 juni 2014 voor “Ik was 18 in…”.

Je zou het reünie kunnen noemen, maar dat klinkt misschien wat stijfjes. Het is in elk geval een zeer gezellige avond waarop je oude schoolvrienden en vergeten kameraden terugziet; zelfs een oud-leerkracht hier en daar. Garantie op nostalgie en herinneringen. Bovendien was het dit jaar de uitgelezen kans om de nieuw-aangelegde speelplaats én de nieuwe gebouwen te zien.

Zoals elk jaar, kunnen we ondertussen zeggen, was ook het uitstekende weer van de partij. Ideaal terrasjesweer, en dat op je oude school. Daar paste de obligate barbecue dan ook erg goed bij. Achteraf werd nog lekker nagepraat tot ver voorbij donker.

Lees ook na wat jouw oud-klasgenoten te vertellen hebben op de muur van het event op Facebook.

P.S.: Wij proberen om iedereen persoonlijk uit te nodigen. Ieders adres wordt dan ook opgespoord. Het kan uiteraard zijn dat we misschien niets terugvinden. Kreeg je niets in de brievenbus, maar ben je wel afgestudeerd van OLVI of Pius X in 2004 of 1989? Neem dan snel contact op via info@oudennieuw.be. Zo kunnen wij onze database updaten.